SZCHPH
SZCHPH
Pozrite si...

Autor: Ing.Miroslav Vidhold

Pozrite si...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

EK
Ernest Kováčik
14.03.2014, 05:58
Pán Ing: Dnes ak aj Pán chce , tak okolo 15 hod sa zastavím na Pár Slov Ďakujem Kováčik [%sig%]
IV
Ing.Miroslav Vidhold
11.03.2014, 10:58
...zvyknem byt...:-)
EK
Ernest Kováčik
11.03.2014, 08:38
Pan Vidhold : Piatok pravidelne chodím , cez Dobrú Niv.. ako ( SKORO AKO Maďarský Expresz ) Tak Okolo 15 hod. ste doma ? [%sig%]
EK
Ernest Kováčik
11.03.2014, 06:54
Pán Vidhold : Neviem načo myslite , stou prvou vetou ? Ale o základ sme si nepopísali , [%sig%]
IV
Ing.Miroslav Vidhold
10.03.2014, 13:25
...dakujem p.Kováčik...:-)...no s tou prvou vetou ste si ma naozaj s niekým pomýlil...
EK
Ernest Kováčik
08.03.2014, 10:13
Pán: Dipl.Ing. Vidhold : Ja som , toho času ( minulo ) pozeral na Vás predošlých ( Fotogr,) kde ste mali dosť Holubov od Pána Chytila , a aj iných Slovensk,chovat. SOM veľa krát prešiel , .: A terajšej už nie , Asi ste celí chov vymenili --alebo asi si Vás mýlim s niekým ? Nie Zlom ! Nieže bude s toho Búrka ! ako tú je to zvykom ! Prepáčte ak som zlé napísal, veď Maďar viete ako je to . ! Nech Vám Hospodin umožní , ešte lepšie výsledky . Veľa krát som bol u Vás , aj na okolí ale , nám to Pán ešte nedoprial aby sme sa stretli - Ráz sa stavím 30 rokov každý týždeň idem cez Dobrú Nivu . [%sig%]
MR
Marián Rešutík
06.03.2014, 20:22
Pozrel som si:-)
IV
Ing.Miroslav Vidhold
06.03.2014, 13:45
http://vidhold.sk/new/chov-pary.htm
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.